Regionalna konferencija „Energetika, ICT i turizam“

ZAGREB, 9. 09. 2015.

Bespovratne potpore na razini europskih ili nacionalnih fondova ponekad su nedostatan izvor financiranja za uspješnu realizaciju većih privatnih energetskih, ICT i turističkih projekata. Pronaći adekvatnu financijsku instituciju za (su)financiranje većih projekata nije lagan zadatak i često se realizacija takvih projekata suviše odugovlači ili nikada ne dogodi.

Foscrot LTD. u suradnji sa Savezom za energetiku Hrvatske u Zagrebu 09. rujna 2015. godine u trajanju od 10 do 16 sati u hotelu DoubleTree by Hilton organizira regionalnu konferenciju pod nazivom „Energetika, ICT i turizam: Financiranje privatnih projekata kroz investicijske fondove s područja Ujedinjenih Arapskih Emirata“. Bit će predstavljeno 10 najvećih investicijskih fondova, njihove politike, uvjeti financiranja te će biti prikazan cjelokupan proces prijave odnosno podnošenja zahtjeva za financiranje s pripadajućom dokumentacijom. Redovna cijena kotizacije iznosi 500 eura (3.750 kuna), dok za ranije prijave i uplate do 15.08. iznosi 300 eura (2.250 kuna). Prijavni obrazac može se preuzeti na sljedećoj poveznici te ga je potrebno ispunjenog dostaviti na tm.foscrot@gmail.com.


Više na: http://www.croenergo.eu/Regionalna-konferencija-Energetika-ICT-i-turizam-Financiranje-privatnih-projekata-kroz-investicijske-fondove-s-podrucja-Ujedinjenih-Arapskih-Emirata-27274.aspx