Dobrodošli!

Ministarstvo turizma posebnu važnost pridaje održivom razvoju hrvatskog turizma, što je vidljivo iz brojnih dosadašnjih aktivnosti i programa na području cijele Hrvatske, uz osobito poštivanje i očuvanje resursa, kako prirodnih tako i kulturnih, te razvoja koji stvara dobrobit i blagostanje cjelokupnome društvu.

Tijekom međunarodne suradnje, Ministarstvo je surađivalo s mnogim organizacijama i udrugama koje svoju djelatnost vežu upravo uz održivi i odgovorni turizam, te smo uvidjeli potrebu za poboljšanjem informiranja hrvatske, posebno turističke, javnosti o temama iz ovog područja... više »

Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!

4.12.2018 10:38:00
Održan drugi sastanak partnera na projektu „INHERIT – strategije održivog turizma za očuvanje i valorizaciju prirodne baštine obalnog i morskog područja Sredozemlja“

Drugi sastanak partnera na projektu „INHERIT“ održan je od 30.- 31. studenoga 2018. u Murciji (Španjolska).


Više »

4.12.2018 10:35:00
Ilok na prvom virtualnom sajmu turizma u Kini u sklopu godine turizma Kina –Europa 2018

Turistička zajednica grada Iloka je, u sklopu godine turizma Kina – Europa 2018, uspješno predstavila grad Ilok u avatarskom stilu na Dalekom istoku.


Više »

Međunarodni kutak

Hrvatski je portal o održivome turizmu namijenjen prije svega zainteresiranim hrvatskim dionicima s namjerom informiranja o raznim aspektima održivoga i odgovornog turizma u našoj zemlji. Međutim, portal će ujedno predstavljati mjesto gdje je moguće pronaći informacije i zanimljivosti o: